All deleted tweets from politicians

perussuomalaiset

  • Has 22 members
  • Deleted 1134 tweets

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @FinnishAirForce: @DefenceFinland Jussi Niinistö, @Puolustusvoimat komentaja kenraali Jarmo Lindberg ja #FINAF komentaja kenraalimajuri…

@anttikaikkonen Äiti, mentäiskö maanantaina leffaan. Äiti ei voi, kun on valtuusto. Ai jaa, mä aattelin, että syyslomalla olis voitu. Niinpä. Ei kai päättäjillä ole lapsia. #espoo #edelläkävijä #syysloma #perhevapaa #valtuusto

Surullista, että Mikaelin kirkko on joutunut vihervasemmiston vihan kohteeksi. Ilta oli onnistunut ja sujui suunnitelmien mukaisesti, dialogia kävimme puolin ja toisin.

@hernesaho Haluan kiittää debatista ja dialogista. Minun mielestäni dialogissa kuuluu esittää omia aitoja näkemyksiään puolin ja toisin. Kaikkea hyvää Mikaelin kirkolle.

RT @JuhaniKhr: Suurin tragedia ilmastonmuutoksen torjumisessa on ydinvoiman vastustus. Vuosikymmenien pituisella propagandasodalla ollaan e…

@AletheiaVaha @jake9xx @aamulehti Lue kehitysavun kirous. Kansalaispalautetta saa myös monet muut kuin minä, jopa opettajat ovat kertoneet, etteivät uskalla tunnustaa opehuoneesaa äänestävänsä persuja, jotta eivät joudu työpaikkakiusatuksi.

@jake9xx @aamulehti Juliste oli ollut instassa jo 8 kk. Olisin heti ottanut kouluun yhteyttä, että miksi tuollainen on päätynyt julkisuuteen? Eikö opettajilla ole homma hanskassa?

Mielenkiintoinen keskustelu. Onkohan Suomessa kaikilla kassoilla tämän pylälän noudattaminen kunnossa?

RT @EsaRautalinko: @Simon_Elo Winston Churchillia syytettiin aikanaan takinkäännöstä, johon hän totesi tosiasioiden muuttuessa vaihtavansa…

Suomalaisen median ”korppi ei korpin silmää noki”-ilmiö. @JSNeuvosto jäsen syytteessä sananvapauden väärinkäytöstä ja asiasta ei uutisoi kukaan.