All deleted tweets from politicians

sweden

  • Has 247 members
  • Deleted 42009 tweets

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Emma Wallrup (sweden) tweeted :

Det är jobbigt att blivit petad för mail som tom bara ville ha uppgörelse, rättvisa och en reko kultur mellan kvinnor och män. Även om jag var envis! Vilket inte är fel ibland. Jag brann så för klimat, välfärd o socialtjänst mm! Hoppas blir klokare o mognare!

Emma Wallrup (sweden) tweeted :

Det är jobbigt att blivit petad för mail som tom bara ville ha uppgörelse, rättvisa och en reko kultur mellan kvinnor och män. Även om jag var envis! Vilket inte är fel ibland. Jag brann så mycket för klimat, välfärd o socialtjänst mm! Hoppas V byter stil blir klokare o mognare

Emma Wallrup (sweden) replied to @emmwal :

Det är ju till och med billigare med förnyelsebart! Det är klart att det går och när det blir fler som satsar kommer fler länder tro på iden!

Situationen i Ras al-Ayn dock prekär. Kurderna borde inte kunna hålla staden länge till och frågan är vad som händer om och när syriska regimen tar sig. https://t.co/TJKTX0yEgR

Nu tar vi steg mot ökad kvalitet i lärarutbildningen samt åtgärder för att underlätta för fler att bli lärare. En fråga Centerpartiet drivit länge! regeringen.se/pressmeddeland…

Det kommande mötet mellan Putin och Design kommer förmodligen avgöra hur situationen utvecklas. Mycket besynnerligt hur EU och USA lyckats hamna i ett läge där man helt saknar inflytande.

Emma Wallrup (sweden) tweeted :

Eftersom jag brann för klimat o socialtjänst mm gjorde det ont att drevas bort pga mail jag där jag endast ville ha en reko kultur. Tillitsbrist till demokratin jag vill rätta till. Det jag gärna vill se alla hjälpa till att arbeta med är en äkta kultur, där innehållet går före!

Emma Wallrup (sweden) tweeted :

Vi sysslar med ny miljövänlig teknik till de som behöver det i fattiga länder. Är nu i en period där jag hoppar mellan Elsa Beskows olika feministiska kvinnokamps samarbeten kring pedagogik och ny miljövänlig teknik. Det är jättekul! Känns underbart bra. Precis vad jag vill göra!

RT @JenniferMerode: Michel Barnier told EU27 ambassadors important progress had been made on Brexit, but two sides not there yet. Boris J…