All deleted tweets from politicians

Välkommen! Riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Moderaterna.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @seanhgeorge: RT @seanhgeorge: Coronakrisen får arbetslösheten i USA att rusa i höjden | SvD svd.se/arbetslosheten…

RT @seanhgeorge: Som en icke vitt man som har bott i usa i 30 år och i Sverige i 17 år kan jag tycka att Svenskt polis dras med i något som de är inte är delaktiga i. I USA finns det uppenbart en del riktiga problem, Svenskt polis ska inte gemföras med de rötägg som finns i USA.

Johan Forssell (sweden) tweeted :

Först föreslog socialdemokraterna att Coronakommissionen inte skulle tillsättas nu utan långt senare. Sedan att den inte fick bli klar innan valet 2022. Och nu är det tydligen viktigt att den består av politiker. Varför får man intrycket av att det finns en hund begraven här?

Johan Forssell (sweden) tweeted :

Har hittills tyckt att @AnnLinde gjort ett hyggligt arbete, men den här intervjun är anmärkningsvärd. Raljanta och dåligt underbyggda svar på relevanta frågor om hanteringen av Covid-19. Illa för Sveriges anseende i EU. youtube.com/embed/4bCTt3PA…

Johan Forssell (sweden) tweeted :

Vi moderater kommer självfallet vara konstruktiva och försöka hitta bra lösningar för Sverige. Men vi tänker inte medverka till att fördröja viktiga beslut på rättsområdet eller underminera vad riksdagen redan gett i uppdrag till regeringen att genomföra.

RT @BenjaminDousa: RT @BenjaminDousa: Hur många gånger kan Socialdemokraterna vara naiva? https://t.co/l2YOVxewyn

@dunkelbla_ @MCederbratt Det stämmer bra! Och han var sällan främmande för att berätta en och annan polisanekdot. ◽

Johan Forssell (sweden) tweeted :

Vila i frid tidigare moderate riksdagsledamoten @MCederbratt. Mikael satt hela 12 år i Socialförsäkringsutskottet och var en god vän och mycket uppskattad politiker. Så oerhört sorgligt, du saknas oss!

RT @assarsson: RT @assarsson: 13 år sedan. Håller ännu #Valborg◽ https://t.co/mMQY4pky2r

RT @MariaStenergard: Gymnasielagen är kraftigt underfinansierad. Regeringen har redan sprängt sin egen budget med närmare två miljarder. #svpol @Nyheterna tv4.se/nyheterna/klip…