All deleted tweets from politicians

Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор. Министерот Damjan Manchevski на ITU Telecom World 2019 во Будимпешта, ги презентираше можностите што ги нуди нашата земја. https://t.co/kTtP8AIEai